L’ associació “Àmbit B30” a la qual pertanyen El Papiol i Martorell crearà un punt de trobada per connectar societat i innovació

Societat.

Entre d'altres qüestions, l'Associació es planteja seguir treballant en els següents àmbits del Territori, l’ Economia Circular, el Hub B30, i la Manufactura avançada.
Entre d'altres qüestions, l'Associació es planteja seguir treballant en els següents àmbits del Territori, l’ Economia Circular, el Hub B30, i la Manufactura avançada.

L'Associació Àmbit B30, a través de la plataforma Hub B30, donarà un pas més per fomentar la innovació i millorar la competitivitat, especialment de les petites i mitjanes empreses, detectant els seus reptes i necessitats a través de la col·laboració i la interacció.

En aquest sentit, en el marc del Consell Plenari celebrat avui a Sant Cugat, l'Associació ha anunciat la creació d'una finestra única on les empreses podran rebre assessorament i interactuar amb d'altres empreses per connectar les seves necessitats amb la realitat.

Segons el vicerector d'Innovació i Projectes Estratègics de la UAB , Francisco Javier Lafuente, "amb aquest nou element d'innovació de bases de dades i de treball en xarxa, posem a disposició de les empreses del territori aquells elements d'innovació que els puguin ser útils per a les seves necessitats". Per Lafuente "es tracta, en definitiva, que la societat entre en el món de la recerca i la recerca entri en la societat".

D'altres reptes de futur immediat, com ha explicat el president de l'Associació i alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, seguiran sent "maximitzar esforços perquè l'actuació econòmica, acompanyada de la investigació i la innovació, generi ocupació, així com seguir endavant i potenciar dos dels nostres projectes més importants com són el d'economia circular i el hub b30".

Monràs ha afegit que "un altre qüestió cabdal per a nosaltres segueix sent els efectes que estan tenint els canvis de paradigmes sobre la mobilitat, uns efectes que ja estan comportant una diversificació de les inversions", i en aquest sentit "seguirem atens a l'avançament i la concreció del Pla d'Infraestructures del Vallès".

Per l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, l'Associació "és un model a seguir no només per la seva capacitat de promoure la cooperació en xarxa i interconnectar empresa, recerca i administració publica, sinó també pel seu magnífic sistema de treball promovent la proximitat i els consensos dins la diversitat".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article