Rosa Boladeras anterior alcaldessa pel PSC a Corbera repeteix com a cap de llista per recuperar l’ alcaldia

Política.

La presentació de la candidata socialista a Corbera, Rosa Boladeras, ha comptat amb la participació del candidat socialista a les eleccions Europees, Javi López.
La presentació de la candidata socialista a Corbera, Rosa Boladeras, ha comptat amb la participació del candidat socialista a les eleccions Europees, Javi López.

Boladeras ha comptat amb Javi López (eurodiputat socialista que torna a repetir com a tal) com a “teloner”, li ha donat les gràcies recordant que “ens calen persones preparades i solvents combatents com ell per defensar les institucions europees des del socialisme català.”

La candidata, ha llegit una carta adreçada als seus néts de 5 i 2 anys, a l’escrit, la parlava de la visió d’ ells de Corbera com “un lloc màgic, bonic apassionant on els somnis es fan realitat”.

En aquest sentit, va dir que “aquest és el poble que vull, al que ens sentim orgullosos i orgulloses de pertànyer. La Corbera que volem fer per nosaltres i per les generacions que vindran.”

La candidata acaba la carta expressant la seva intenció de “continuar i no llençar la tovallola tant si tinc responsabilitats com si no. Treballaré per fer un món millor, perquè no mereixeu un planeta malmès ni una societat radicalitzada.” I ha afegit que “per fer realitat aquests somnis no conec altre camí que la política”.

Per Boladeras, és hora de “recuperar la dignitat de la política com eina per transformar la societat, des de l’acord, el pacte i el respecte a la pluralitat d’idees.”

Per la candidata aquestes són, “les eines que arrelen en el cor de les persones” i ha estat clara al dir que “defensem la terra llengua i cultura. Som catalans i això no ens fa millor que ningú, la defensa dels orígens no és un menyspreu de les idees dels altres, això només porta al deteriorament de la convivència”.

Per últim, ha declarat que “sóc a la política per aportar solucions als problemes, reivindico la política en positiu. Amb noves idees per resoldre conflictes. Per tot això, vull ser una altra vegada l’alcaldessa de Corbera. El futur és l’únic que m’interessa, l’únic lloc on arrela l’esperança que podem modificar i millorar. El futur de Corbera i vosaltres sou la meva prioritat.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article