CCOO en el marc del 8M aconsegueix que Pronovias amb les seves oficines al Prat apliqui mesures pioneres en matèria de conciliació i salut

Economia.

CCOO porta la lluita del 8 de Març als convenis i a les empreses.
CCOO porta la lluita del 8 de Març als convenis i a les empreses.

El passat divendres, 8 de Març, a l’assemblea de Pronovias, l’empresa i la representació sindical de CCOO van comunicar a la plantilla el nou acord de mesures sobre conciliació i salut que se signarà aquesta setmana i que serà efectiu a partir del dia 1 d’abril.

Cal destacar que el comitè d’empresa està format integrament per delegades de CCOO. Les mesures que conté són pioneres en matèria de conciliació i de salut, les dones entre els mesos 5 i 7 d’embaràs podran treballar 7 hores cobrant el 100%. Entre els mesos 7 i 9 podran treballar 5 hores, cobrant el 100%.

En acabar la baixa maternal, es podrà reduir la jornada en un 25% durant dues setmanes, cobrant el 100%. Es podrà compactar la jornada de treball fins que la criatura tingui dos anys, i es faran classes de ioga dins la jornada laboral per a totes les treballadores i tots els treballadors que ho desitgin.

El compromís de CCOO és portar la lluita del 8 de Març als convenis i a les empreses. Acords com aquest demostren que és possible fer que cada dia sigui un 8 de Març.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article