En marxa la iniciativa conjunta entre PIMEC i la Diputació “Accelera el creixement” per impulsar les Pimes

Economia.

En les set edicions anteriors, han participat 67 ajuntaments i un total de 347 pimes.
En les set edicions anteriors, han participat 67 ajuntaments i un total de 347 pimes.

La patronal i l’ ens supracomarcal han presentat la 8a edició del programa ‘Accelera el creixement’, l’objectiu del qual és proporcionar les eines i el suport necessaris perquè les empreses reflexionin i identifiquin les claus d’èxit per al seu creixement a partir d’un full de ruta validat per persones expertes en el foment del creixement empresarial.

A la presentació d’aquest programa en la seu de PIMEC Barcelona han assistit els representants dels ajuntaments i els delegats de la patronal de la demarcació de Barcelona.

L’avaluació de les empreses tres anys desprès de la seva participació en el programa ha estat molt satisfactòria, superant amb escreix els objectius marcats inicialment, de manera que l’ocupació de les empreses participants en aquestes tres primeres edicions ha incrementat un 21%, la facturació un 27% i els beneficis un 87%.

A més, un 72% de les empreses participants en aquestes tres primeres edicions del programa han introduït nous productes o serveis a la seva cartera, i un 64% han millorat la seva gestió.

Des de l’any 2012 PIMEC i la Diputació de Barcelona ajuden en cada edició del programa ‘Accelera el creixement’ a 50 pimes de la província de Barcelona, proporcionant serveis i incidint en elements claus per al creixement dels negocis com la innovació tecnològica, l’organització i l’equip directiu, la comercialització i la internacionalització.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article