Begues apropa l’Oficina d’Atenció Ciutadana a la població

Societat.

A més de situar-se en un punt més cèntric del municipi, l’OAC incorpora diferents millores per a agilitzar el servei que ofereix a la població.
A més de situar-se en un punt més cèntric del municipi, l’OAC incorpora diferents millores per a agilitzar el servei que ofereix a la població.

Des d’aquesta setmana veïnes i veïns de Begues ja no necessiten desplaçar-se a l’Ajuntament per tal de realitzar els tràmits que es duen a terme a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana del consistori.

La nova OAC ja es troba en servei a la planta baixa de Cal Pere Vell (carrer Major, 14), l’equipament municipal on es troben les dependències dels serveis socials i on també s’ha traslladat el registre civil i el jutjat de pau.

Més enllà del canvi d’ubicació, el servei municipal d'atenció, orientació i tramitació, també incorpora novetats en el seu funcionament. Entre aquestes destaca la recepció a través d’una taula única que deriva a la ciutadania als diferents espais en els que pot rebre una atenció específica a les seves necessitats.

A més s’ha instal•lat un sistema de gestió de cues que agilitzarà l’atenció tant de l’OAC com de la gestió del padró municipal, el registre civil i el jutjat de pau.

A aquestes millores ha de sumar-se també el gestor d’expedients que s’implantava amb anterioritat que permet que les persones ateses hagin de passar per un únic departament per a resoldre les seves consultes.

Aquest trasllat a un espai més cèntric que permet un millor accés per a un major nombre de ciutadans, s’ha acompanyat també de la creació a Cal Pere Vell d’un espai per al jutjat de pau i per al registre civil que fins el moment oferien els seus serveis a l’edifici de la Policia Local.

Comentaris

Enrique Julia Begues
1.

Encapçalen l'article dient que ja no cal desplaçar-se a l'ajuntament, si coneguessin Begues veurien que és bastant absurd començar així, el que si podrien comentar, si coneguessin el tema, és que el lloc per atendre els ciutadans gaudeix de major privacitat i espai , on exposar els teus temes, sense que t'escolti el de la taula del costat, per exemple

Comenta aquest article