50 equipaments de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la demarcació de Barcelona projecten aquest primer semestre curtmetratges de tot tipus de gènere i públic

Societat., Cultura.

Una cinquantena de biblioteques donen suport a El dia més curt.
Una cinquantena de biblioteques donen suport a El dia més curt.

Se sumen així a la iniciativa organitzada per Catalunya Film Festivals i Marvin&Wayne per reivindicar mundialment els curtmetratges tot projectant obres de referència d'aquest format, d'èpoques i gèneres diversos, i procedents de diversos països.

La festa dedicada al cinema de curta durada, que se celebra actualment a més de trenta països al voltant del dia més curt de l'any, va arribar a Catalunya el 2013 i des d'aleshores se celebra a diverses seus.

Les biblioteques, d'una quarantena de municipis, projectaran durant aquests mesos els curtmetratges inclosos en els programes que hagin escollit de El dia més curt.

Ja sigui Perles del Quebec (adreçat a majors de 16 anys i elaborat amb la col•laboració del Bureau du Quebec); Junior Beat (per a infants de 2 a 12 anys); Bandarra (per a majors de 16 anys, amb els curtmetratges més divertits i atrevits), i KM 0 al vídeo musical català dels 2000 (una mirada als videoclips fets des de Catalunya). Es pot consultar tot el programa en aquest enllaç https://bibliotecavirtual.diba.cat/cinema

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article