Trobada una plantació de marihuana a Sant Esteve Sesrovires propietat d’ un vei d’ Olesa valorada en prop de 18.000€

Societat.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.
La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

La investigació es va iniciar el mes de febrer quan els investigadors van tenir coneixement que a l'interior d'una casa ocupada, del municipi de Sant Esteve de Sesrovires, podria haver una plantació de marihuana.

Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de Martorell van detenir, el dimecres 6 de març, un home de nacionalitat espanyola, de 51 anys i veí d'Olesa de Montserrat, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Els investigadors van comprovar que la casa no estava habitada i que es trobava destinada a una presumpta plantació de marihuana, amb els accessos de finestres i portes tapiats i segellats, tot i que existia un respirador que sortia des de l'interior de la casa.

Els investigadors van localitzar un total de 130 plantes de presumptament marihuana al seu interior, algunes d'elles en procés de deshidratació. El valor de la marihuana intervinguda seria d'uns 18.000 euros en el mercat negre.

A més a més, van comprovar que la llum i l'aigua estaven punxades i que l'import de l'energia defraudada arribaria a uns 55.000 euros segons l'informe de la companyia elèctrica.

Els investigadors van aconseguir identificar el presumpte responsable de la plantació i finalment, el 6 de març, el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric. L'arrestat, amb 15 antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article