ERC es nodreix de gent del Baix Llobregat i l’Hospitalet per encarar les eleccions al Congreso i al Senado

Política.

El cornellanenc Joan Tardà, fa un pas al costat a les llistes republicanes pel Congreso.
El cornellanenc Joan Tardà, fa un pas al costat a les llistes republicanes pel Congreso.

El Consell Nacional ha aprovat les llistes a les eleccions generals del proper 28 d'abril, que encapçalaran Oriol Junqueras al Congrés, i Raül Romeva al Senat, i la coalició electoral amb Sobiranistes.

Esquerra Republicana va aprovar les candidatures a les eleccions generals convocades per al proper 28 de'abril, que estaran encapçalades pel vicentí Oriol Junqueras, Gabriel Rufian i Carolina Telechea al Congreso, i Raül Romeva pel Senat.

Unes llistes que tancarà el fins ara diputat Joan Tardà amb el número 31 i que també comptarà amb el martorellenc Joan Capdevila, de número 8, que opta a la reelecció com a diputat.

Pel que fa als representants comarcals, elegits al congrés territorial del passat 5 de març, la cap de llista comarcal Montserrat Vilardosa (Esparreguera) anirà al número 12.

També formarà part de les llistes, Joan Barrachina (l'Hospitalet) com a número 25, Mireia Monfort (Olesa) com a suplent 5 i en Josep Campmany (Gavà) com a suplent 6.

Per al Senat,el també baixllobregatí Marcel Escudé serà suplent segon de la número 2 per Barcelona, Anna Surra. Finalment, Fina Campas també anirà a la llista del Congrés com a representant de la coordinadora LGTBI d'Esquerra Republicana.

Per Joan Barrachina, que també forma part de la candidatura municipal d'Esquerra Republicana acompanyant a l'alcaldable Antoni Garcia per l’Hospitalet deia que, “aquestes eleccions són una mostra de la feblesa del govern socialista, incapaç d'actuar amb valentia per dialogar i avançar, amb propostes valentes per Catalunya”.

 I continuava, “no ens ha de fer por ni el diàleg ni la democràcia; el diàleg i la democràcia són la solució, no el problema”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article