Sant Joan Despí destina 700000€ per potenciar el teixit associatiu

Societat.

La signatura de convenis ha tingut lloc el 18 de març en un acte al Foment Cultural i Artístic.
La signatura de convenis ha tingut lloc el 18 de març en un acte al Foment Cultural i Artístic.

L'Ajuntament ha signat convenis amb 70 entitats de la ciutat per tal de donar suport a les activitats que organitzen, en total, aquest any el consistori destinarà 718.606,88 euros a dinamitzar el teixit associatiu.

Enguany han estat 70 les entitats que han signat convenis amb l'Ajuntament, amb la novetat de la Petanca Torreblanca. Per àmbits, han estat 25 entitats de promoció associativa i cultura, 22 d'esports, 11 d'acció social, 3 de joventut, 3 de sanitat, 3 de gent gran, 2 de medi ambient i 1 de solidaritat.

Durant l'any 2019, l'Ajuntament de Sant Joan Despí destinarà 718.606,88 euros a aquests convenis amb entitats, un 2,2% més que l'any 2018.

L'objectiu és dinamitzar el teixit associatiu i donar suport a les activitats que organitzen les entitats. Durant l'acte, l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha destacat que les entitats "contribueixen amb la seva acció quotidiana a mantenir viu el caràcter propi de la ciutat" i els ha agraït la seva col•laboració amb les activitats de celebració de l'Any Jujol140.

Poveda ha manifestat que un dels reptes de la societat actual és la sostenibilitat i, en aquest sentit, ha convidat les entitats, “a prendre un compromís de treballar plegats vers una ciutat més sostenible, mediambientalment sana, que potenciï la salut i la reducció de la contaminació i de la generació de residus".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article