La Generalitat homologa el Pla d’ Emergències Municipals de Sant Esteve Sesrovires

Societat.

El de Sant Esteve Sesrovires inclou el territorial bàsic, incendis, inundacions, nevades, transport de mercaderies perilloses, químic i ventades.
El de Sant Esteve Sesrovires inclou el territorial bàsic, incendis, inundacions, nevades, transport de mercaderies perilloses, químic i ventades.

Tots els plans que s’han homologat o actualitzat corresponen al pla multi-risc DUPROCIM que inclou diferents procediments per a cada tipus de risc que afecta a cada municipi.

La directora general de Protecció Civil de la Generalitat, Isabel Ferrer, ha presidit la Comissió Permanent de Protecció Civil de Catalunya en què s’han homologat 37 plans locals de protecció civil i s’ha actualitzat 1 pla existent.

A més, s’han homologat 74 Plans d’Autoprotecció (PAU) d’instal•lacions municipals, esdeveniments i instal•lacions d’empreses privades.

A la reunió hi han assistit representants de tots els organismes vinculats a la planificació i gestió de les emergències. A la reunió d’avui han estat presents, entre altres, el director del CAT112, Joan Delort, el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Manel Pardo, el director del Servei meteorològic de Catalunya, Eliseu Vilaclara, el director d’Agents Rurals, Marc Costa Trachsel, el gerent del SEM, Antoni Encinas, i el director general d’Energia, Mines i Seguretat Industrial, Pere Palacín.

Per altra banda s’han presentat 74 Plans d’Autoprotecció (PAU) d’instal•lacions municipals, residències, esdeveniments i empreses privades. Per demarcacions, els PAU homologats són: 42 a Barcelona; 12 a Tarragona; 10 a Girona; 5 a la Catalunya Central i 5 a Lleida.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article