El Parc del Garraf que inclou diferents poblacions del Baix Llobregat acollirà la iniciativa 'Música als parcs. Sons de la Mediterrània'

Cultura.

Tots els concerts són gratuïts i tenen formats diversos, que van des de des de concert vermut fins a espectacles de dansa.
Tots els concerts són gratuïts i tenen formats diversos, que van des de des de concert vermut fins a espectacles de dansa.

El primer concert d'aquest cicle serà aquest dissabte a les 19.00 h i tindrà com escenari el monestir de Sant Jeroni de la Murtra, al Parc de la Serralada de Marina, a Badalona, amb l'actuació de Gani Mirzo & Neila Benbey i Juan José Barreda (Kurdistan & Algèria), un concert en homenatge al camp de refugiats sirians de Domiz.

El nou cicle "Música als parcs 2019. Sons de la Mediterrània" inclou cinc espectacles en cinc espais de la Xarxa de Parcs Naturals com son el Parc de la Serralada de Marina, el Parc del Castell de Montesquiu, el Parc Natural del Montseny, el Parc d'Olèrdola i el Parc del Garraf, amb una programació que aplega músics i artistes de països de la Mediterrània com ara Algèria, Itàlia, el Marroc i Moldàvia, a més de Catalunya.

Els concerts del cicle, després del d'aquest dissabte, seran el diumenge 9 de juny, a les 12 h, al Parc del Castell de Montesquiu, amb un concert vermut a càrrec de Jordi Molina, amb música tradicional & fusió mediterrània; el dissabte 6 de juliol, a les 19 h al Parc Etnològic de Tagamanent dins el Parc Natural del Montseny, amb l'actuació de Cesare Dell'Anna, amb música fusió de Salento, a la regió italiana de Pulla.

Dissabte 14 de setembre, a les 19 h al Conjunt Monumental d'Olèrdola, al Parc d'Olèrdola, amb l'espectacle de dansa Terra a càrrec de Rachida Aharrat & Cristina Arribas, Cristina Manrique, Lena Nouar i Mònica Arrabal (Marroc & Catalunya).

El diumenge 20 d'octubre, a les 12 h a l'Escola de Natura Can Grau, a Olivella, dins el Parc del Garraf, un concert vermut amb música de fusió balcànica a càrrec de Dj Click (França & Moldàvia).

L'organització d'aquest cicle ha comptat amb la col•laboració de la Fundació Sant Jeroni de la Murtra, Conjunt Monumental d'Olèrdola, Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, Fundesplai, Parc a taula i Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article