Pla per construir 74 habitatges de lloguer social a Sant Boi i Sant Just

Societat.

El Govern ha presentat la convocatòria d’enguany per a la construcció de habitatges de lloguer assequible a diferents municipis de Catalunya.
El Govern ha presentat la convocatòria d’enguany per a la construcció de habitatges de lloguer assequible a diferents municipis de Catalunya.

El director de l’INCASÒL, Albert Civit, acompanyat per la directora de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Judith Gifreu i la degana del COAC, Assumpció Puig, ha explicat els concursos per a la redacció de projecte i direcció d’obres de promoció d’habitatges en un acte celebrat a la seu del Col•legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC) a Barcelona.

Aquestes promocions formen part de la tercera convocatòria del Programa de lloguer assequible promogut pel Govern amb l’objectiu de donar un nou impuls al parc d’habitatge públic de la Generalitat de Catalunya.

El programa es va iniciar l’any 2017 i des d’aleshores convoca anualment els concursos per a la construcció de noves promocions. Les dues primeres convocatòries suposaran la construcció de 9 promocions amb un total de 277 habitatges i una inversió de 30,49 milions d’euros.

La tercera convocatòria supera aquesta xifra amb un total de 394 habitatges i 46,89 milions d’euros. Les cinc promocions de la segona convocatòria estan en fase d’adjudicació del projecte.

El proper mes d’abril, en un acte públic a la seu de l’INCASÒL es preveu presentar els projectes guanyadors dels concursos de Sabadell (34 habitatges), Sant Boi de Llobregat (40 habitatges) i Santa de Coloma Gramenet (38 habitatges). A més d’aquestes tres també s’està treballant en el projecte de Sant Adrià de Besòs (40 habitatges) i Sant Just Desvern (34 habitatges).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article