Obert el termini per participar als premis PIMES que l’ any passat van recaure en dues empreses del Baix Llobregat

Economia.

Els guardons es lliuraran el pròxim 17 de juny, en el decurs del Sopar anual de PIMEC, que comptarà, com cada any, amb diverses personalitats rellevants en el món empresarial i polític.
Els guardons es lliuraran el pròxim 17 de juny, en el decurs del Sopar anual de PIMEC, que comptarà, com cada any, amb diverses personalitats rellevants en el món empresarial i polític.

Joan Soler, president de PIMEC Baix Llobregat l’Hospitalet, anima a totes les empreses del territori a presentar-s’hi i recordant que en l’edició de l’any passat dos dels guardons van recaure en empreses del Baix Llobregat.

Concretament van ser NGNY Devices i l’empresària Anna Mendoza, que van rebre el Premi PIMEC Jove i el Re Reconeixement a la Segona Oportunitat Empresarial, respectivament.

Les empreses que vulguin presentar candidatura, ho poden fer fins el 30 d’abril a través del web dels Premis Pimes. Poden optar als guardons totes les empreses de Catalunya, de qualsevol àmbit econòmic, que no tinguin més de 249 treballadors, que tinguin una xifra de negoci no superior a 50 milions d’euros i que no hagin superat cap d’aquests llindars en els dos últims exercicis.

El pròxim 21 de maig, el Jurat dels Premis Pimes farà la deliberació segons les següents categories: o Pime més competitiva (micro, petita i mitjana empresa) o Premi Fundació PIMEC als valors d’empresa o Premi PIMEC Jove o Premi a la Qualitat Lingüística en el món empresarial.

El jurat valorarà especialment aquelles empreses que destaquin per la millora de la productivitat, l’ús de la tecnologia, la innovació, la creativitat i que demostrin el seu compromís amb el seu entorn social. Un cop més, el sopar tornarà a tenir caràcter solidari per tal de vehicular el compromís del món empresarial amb la societat catalana.

Les aportacions fetes pels assistents es destinaran al programa emppersona-segona oportunitat de la Fundació PIMEC, que dona suport als empresaris i empresàries, i a les persones autònomes, que s’han quedat sense negoci i sense feina i busquen una segona oportunitat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article