El proper 30 de març entrarà en funcionament la nova Biblioteca el Molí de Molins de Rei

Cultura.

Durant tot el dia hi haurà activitats a l’interior i exterior de l’equipament i també es faran visites guiades en grups reduïts.
Durant tot el dia hi haurà activitats a l’interior i exterior de l’equipament i també es faran visites guiades en grups reduïts.

El proper dissabte 30 de març a les 11h entrarà en funcionament la nova biblioteca El Molí.

Durant tot el dia hi haurà diferents activitats tant a dins com a fora de la biblioteca i es faran visites guiades en grups reduïts que tindran una durada aproximada de 45 minuts.

Els grups, de 30 persones, accediran al recinte cada 15 minuts, de manera que mai hi haurà més de 100 visitants simultàniament a l’interior de l’equipament.

Aquesta és una mesura adoptada per criteris de seguretat i per garantir que tothom pot seguir adequadament les explicacions de les persones que faran de guia dels grups.

Per participar en aquestes visites guiades cal reservar hora. Es pot fer el mateix dia 30 a la carpa que hi haurà al costat de l’edifici del Molí o anticipadament a la Consergeria de l’Ajuntament de dilluns 25 a divendres 29 de març, de 8 h a 20 h (plaça de Catalunya, 1). Es donaran un màxim de 4 reserves per persona.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article