Una operació conjunta entre Mossos i Policia Local de Torrelles permet desmantellar una plantació de marihuana valorada en més de 270.000€

Societat.

Els tres arrestats van passar a disposició del jutjat i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
Els tres arrestats van passar a disposició del jutjat i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

La investigació es va iniciar el darrer mes de setembre quan, gràcies a la Policia Local de Torrelles de Llobregat, els investigadors van tenir coneixement d'una presumpta plantació de marihuana a l'interior d'una casa del municipi i es van iniciar totes les gestions necessàries per tal d'acreditar l'existència d'un delicte contra la salut pública i la identificació dels seus responsables.

Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de Sant Feliu de Llobregat van detenir, els dies 18 i 20 de març, dos homes i una dona, de nacionalitat espanyola, de 38, 53 i 58 anys, i veïns de Torrelles de Llobregat, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, en la seva vessant de cultiu i tràfic de drogues, un delicte de defraudació de fluid elèctric i un delicte de pertinença a grup criminal.

Gràcies a les gestions d'investigació, els agents van comprovar que tant la casa, de grans dimensions, i dos domicilis més petits, tots ells al mateix carrer, podrien estar relacionats amb presumptes plantacions de marihuana i defraudació de fluid elèctric.

A més a més, els investigadors van aconseguir identificar als presumptes responsables d'aquestes plantacions, una dona i dos homes, que sota l'aparença d'un club de fumadors s'estarien lucrant, traficant amb marihuana, prèviament cultivada i envasada per ells mateixos i els seu col•laboradors.

El 18 de març, amb el manament del Jutjat d'Instrucció número 1 de Sant Boi de Llobregat, es van realitzar tres entrades i registres als domicilis investigats.

Els investigadors van intervenir documentació relacionada amb una associació cannàbica de Barcelona, màquines d'envasar al buit, unes 1.400 plantes de marihuana en diferents estats de creixement, uns tretze quilograms de marihuana congelada, una arma curta detonadora, una arma llarga i uns 38.000 euros en efectiu.

També es va intervenir el material dels cultius com ara ventiladors, aires condicionats, làmpades, fertilitzants i adobs. A més a més, tècnics de l'empresa subministradora de llum van acreditar la manipulació de la instal•lació elèctrica per tal d'obtenir energia sense passar pel comptador. Finalment, el mateix dia de les entrades i registres i el dia 20 de març es va detenir els tres responsables de les plantacions.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article