Oriol Torras consolida el projecte d’ ERC Esplugues i repeteix com a candidat

Política.

Torras assegurava que, “a l’ajuntament actual li falta sensibilitat i empatia”.
Torras assegurava que, “a l’ajuntament actual li falta sensibilitat i empatia”.

A la seva presentació, Torras va recordar que fa quatre anys va ser Oriol Junqueras qui el va presentar, i que "ningú no s’hauria imaginat que ara caldria visitar-lo a la presó." 

El candidat republicà va fer un repàs a la feina feta pel grup municipal durant la legislatura, i va criticar la inacció de l’actual equip de govern amb moltes de les iniciatives proposades, que acaben en un calaix sistemàticament.

Va acabar demanant el suport el suport de la gent, tot recordant que “som republicans. La República no va només de treure el rei, sinó de xopar la societat de valors i d’equitat, i això ha de començar pels pobles i ciutats”.

La Senadora Mirella Cortès, ex-alcaldessa de Sallent, que va fer de mestressa de cerimònia, va recordar que, “la República de 1931 va arribar després d’una gran victòria republicana en unes eleccions municipals,” així mateix, va animar la gent a mobilitzar-se per votar a les eleccions espanyoles. “L’Oriol serà un gran alcalde d’Esplugues”, va reblar al final del seu discurs.

Neus Oró, una veïna d’Esplugues coneguda pel seu activisme des dels temps de la plataforma que reclamava l’arribada del metro a finals dels anys setanta i inicis dels vuitanta, va glossar la figura de Torras, de qui va destacar el caràcter dialogant i respectuós amb tothom.

Oriol Torras, de 42 anys, és professor de català d’adults i músic. Repeteix com a cap de llista, després dels bons resultats el 2015 i d’una legislatura com a regidor.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article