L’ estació de RENFE a Molins de Rei per fi pot engegar el seu procés de millora envers l’ accessibilitat

Societat.

Després d’anys d’incompliments es comença a veure una possibilitat per la seva adaptació als temps reals.
Després d’anys d’incompliments es comença a veure una possibilitat per la seva adaptació als temps reals.

Després de molts anys d’incloure les obres de millora de l’estació de Molins de Rei als Pressupostos Generals de l’Estat, finalment RENFE ha licitat l’actuació. RENFE ha licitat les obres de millora de l’estació de Molins de Rei que permetrà que l’estació sigui totalment accessible.

Aquestes actuacions arriben després d’anys de reivindicació per part del govern municipal i de no ser executades malgrat que estaven recollides en el pla d’inversions dels Pressupostos Generals de l’Estat en els darrers anys.

Les obres duraran aproximadament uns 15 mesos i comptaran amb un pressupost de 8.629.066,81 d’euros. Les principals actuacions consistiran en l’adequació de l’estació per esdevenir en totalment accessible. 

Instal•lació de nous ascensors d’accés a les andanes, adequació i renovació d’escales, recrescut i prolongació d’andanes fins als 200 metres, i nova pavimentació i configuració de vorada segons normativa d’accessibilitat a totes les andanes. 

Adequació i millora del enllumenat de vestíbul i andanes, noves marquesines de 75 metres de llargària, nous encaminaments al vestíbul i andanes, alhora que una nova zona d’Atenció i informació al viatger. 

Remarcar que l’estació de Molins de Rei compta amb serveis de les línies R1 i R4 i que diàriament la utilitzen 7.635 viatgers de mitjana en dia laborable que poden desplaçar-se fins al centre de Barcelona en menys de 20 minuts.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article