Emotiu retrobament entre dos agents dels Mossos de l’Hospitalet que van col•laborar per salvar la vida a un nadó amb la seva família

Societat.

El cos policial va mostrar la seva professionalitat alhora que humanitat amb aquesta actuació.
El cos policial va mostrar la seva professionalitat alhora que humanitat amb aquesta actuació.

Els fets van succeir el mes de febrer quan el Sergi i el Manu, a punt de finalitzar el seu torn de treball, estaven realitzant el seu servei en el barri de la Florida, al municipi de l'Hospitalet de Llobregat.

De sobte, van observar com un home molt nerviós es dirigia cap al vehicle policial, amb un nadó de dos mesos als braços, l'home desesperat cridava que el nadó, que era el seu fill, no respirava, alhora que demanava ajuda.

Els agents Sergi i Manu, una patrulla de la Unitat de Proximitat de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat, van rebre la visita de l'Adrian David, un nadó de dos mesos, la seva germana i dels seus pares, el 7 de març. Els volien agrair que salvessin la vida de l'Adrian David que va patir un ennuegament en el seu domicili situat al mateix municipi.

Els agents van comprovar que efectivament el nadó, estava blau i no respirava, motiu pel qual, i sense cap dilació, van pujar el pare i el nadó al vehicle policial i es van adreçar a l'Hospital de la Creu Roja del municipi, on davant de la urgència, el personal sanitari va atendre el nadó i van aconseguir revertir la situació i que tornés a respirar.

Unes setmanes més tard, concretament el 7 de març, el nadó, els seus pares i la seva germaneta van voler agrair als companys, o com el pare els va anomenar "sus dos ángeles", la seva ràpida intervenció, que van col•laborar per salvar la vida de l'Adrian David i es van apropar a la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat on va tenir lloc aquest emotiu retrobament.

Un dels dos companys que van col•laborar per salvar la vida del nadó va afirmar, molt emocionat, que, “va ser una sort trobar-se al lloc oportú en el moment adient,” i que quan van escoltar al nadó plorar al box de l'hospital "va arribar la tranquil•litat".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article