El Baix Llobregat acollirà dos camps de treball aquest estiu el de Vil•la Romana de Can Cavalls a Gavà i l’ Archaeology in Garraf de Begues

Societat., Cultura.

Arxiu: Una imatge de la prolífica Cova de Can Sadurní de Begues.
Arxiu: Una imatge de la prolífica Cova de Can Sadurní de Begues.

El primer focalitza l’ activitat en la descoberta d'estructures arqueològiques, actuacions de neteja i manteniment i treballs d'arranjament per a l'accés i la visita per part del públic.

La segona centra la seva tasca en l’adequació de la cova de Can Sadurní, de cara a un futur projecte de realització de visites guiades. Es tracta d’un dels jaciments més destacables de la prehistòria europea.

La cova ha estat ocupada des del paleolític fins a l’actualitat, i fa més de 30 anys que es fan campanyes anuals d’excavació al seu interior, promogudes pel CIPAG.

Els camps de treball organitzats per La Direcció General de Joventut, són gestionats i desenvolupats a través d’associacions d’educació en el lleure, entitats i fundacions sense ànim de lucre i amb la complicitat del món local que els acull.

Consten d’una estada de quinze dies per a joves voluntaris que participen desinteressadament en un projecte de millora de caire mediambiental, acció social, recuperació del patrimoni arquitectònic o intercanvi cultural.

Les i els joves catalans d’entre 14 i 29 anys interessats en participar-hi poden fer la seva preinscripció a través d’aquest web fins el proper 9 d’abril.

L’adjudicació de les places es farà mitjançant un sorteig públic davant notari, que tindrà lloc el proper 12 d’abril, es pot ampliar la informació en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article