La nova Biblioteca de Molins de Rei “El Molí” obre portes

Cultura.

Un miler de persones han visitat aquest nou equipament.
Un miler de persones han visitat aquest nou equipament.

Els veïns de Molins de Rei han acudit massivament a l’acte d’obertura de la nova Biblioteca El Molí.

L’Ajuntament havia organitzat torns de visites de 45 minuts i va convidar a la gent a reservar plaça anticipadament, el resultat va ser que dijous al matí ja s’havien esgotat les invitacions i que s’han hagut d’ampliar els grups per donar resposta a l’alta demanda de la població.

La jornada ha començat amb un breu espectacle que ha representat la transformació que ha viscut l’edifici, que va ser construït entre els any 1855 i 1857 com a fàbrica tèxtil i que després de 160 anys s’ha transformat en un equipament cultural de 2.100 m2 i amb un alt valor històric i patrimonial.

Després de l’espectacle han començat les visites a l’equipament, que s’han allargat durant tot el dia i que han portat a terme les treballadores de la Biblioteca que a partir del proper dilluns ja atendran al públic general.

També s’ha fet una visita especial pels representants de les administracions que han finançat les obres i els mitjans de comunicació, per amenitzar l’espera s’han realitzat diferents activitats lúdiques a l’entorn de la plaça de l’ 1 d’Octubre.

La biblioteca el Molí és una realitat després de 22 mesos d’obres i d’una inversió propera als 3,6 milions d’euros, a partir del dilluns 1 d’abril estarà oberta els matins dels dimarts, dijous i dissabtes de 9.30h a 13.30h, i totes les tardes de dilluns a divendres de 15h a 20.30h.

De 15 de juny a 15 de setembre es mantenen els horaris excepte els dissabtes, que estarà tancada. Entre els nous serveis que hi ha disponibles destaquen l’autopréstec, cursos i activitats formatives, fons especial sobre cinema i altres centres d’interès, i una nova web en el domini www.bibliotecaelmoli.cat que ha entrat en funcionament coincidint amb l’obertura de l’equipament.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article