Junts per Cornellà es presenta com “l’única candidatura unitària i transversal de Cornellà formada per persones de tots els barris”

Política.

La candidata assegurava que “m’envolto de gent que no han de ser ni del meu partit, ni han de pensar igual que jo.”
La candidata assegurava que “m’envolto de gent que no han de ser ni del meu partit, ni han de pensar igual que jo.”

L’acte va ser presentat pel president de la Vegueria de les Comarques de Barcelona Xavier Badia Campos, que després d’un curt parlament va donar pas al president del Partit Demòcrata Europeu Català, David Bonvehí Torras.

Marta Amigo, cap de llista i candidata a l’alcaldia, va explicar el per què de la seva candidatura, “jo em presento perquè soc de Cornellà, he viscut tota la meva vida aquí, i quan no hi he viscut he estat estretament vinculada perquè aquí hi tinc les arrels i hi tinc el cor. Cornellà és la meva ciutat i jo vull treballar per aquesta ciutat”.

La Marta Amigo va ressaltar, "el valor d’encapçalar l’única candidatura unitària i transversal de Cornellà, formada per persones de tots els barris de la ciutat compromeses amb un projecte comú."

Així mateix, va voler destacar la importància d’una candidatura allunyada dels personalismes i basada en el treball en equip i la confiança mútua, “i una cosa que tenia claríssima, i potser per la meva formació de mestre, estic acostumada a treballar en equip i no veureu fotos meves penjades pels llocs, crec en l’equip, no crec en els personalismes, crec que no soc jo, lidero aquesta candidatura perquè algú ha de ser cap de llista, però crec en l’equip que he format”. Amigo va afegir que, “la nostra és una candidatura oberta a tothom, receptiva a les inquietuds de la ciutadania, agosarada i dinàmica.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article