ERC Viladecans presenta la seva llista com una candidatura “amb accent femení”

Política.

La llista va ser aprovada per àmplia majoria a l’assemblea local d’ERC el passat 1 d’abril.
La llista va ser aprovada per àmplia majoria a l’assemblea local d’ERC el passat 1 d’abril.

Els republicans han presentat la llista electoral de cara als comicis municipals del proper 26 de maig amb accent femení, una aposta nítida pels independents i el lema #CandidaturaRepublicana.

Encapçala la llista l’actual portaveu del grup republicà a l’Ajuntament, Bàrbara Lligadas, acompanyada per la també regidora Myriam Moysset, el secretari d’Organització i Política Municipal, Josep Mumany, la jurista Judit Moreno i el candidat del Jovent Republicà de Viladecans Manel Membrilla.

Està integrada per 33 persones de les quals 17 són dones i 16 homes. Compta amb 12 independents i 21 militants. Es tracta d'una llista cremallera “que reforça els lideratges femenins amb dues dones al capdavant.

A més, el fet que més d'un terç de la llista siguin persones independents demostra com el projecte d'Esquerra Republicana a Viladecans atrau veïns d'àmbits i perfils diversos, de totes les edats i residents en diferents barris de la ciutat.”

Clou la llista Albert Marín, un dels artífexs de la refundació del partit a Viladecans, com a reconeixement a la seva vàlua personal i a la tasca incansable a la secció local.

Durant l’acte la candidata republicana Bàrbara Lligadas ha assegurat que “ens comprometem a implementar tot l’aprenentatge d’aquests últims quatre anys al consistori, on institucionalitzarem espais de trobada amb la ciutadania perquè a nosaltres la ciutadania no ens fa por, és la nostra còmplice per fer una millor Viladecans”.

“I això”, ha afegit, “no ho puc fer sola, soc la cara visible i la veu d’un projecte integrat per un conjunt de persones que representen amb el cap ben alt les sigles i els valors, també ètics, d’un partit com Esquerra Republicana amb 88 anys d’història”.

Lligadas va fer un breu balanç del mandat 2015-2019: “Tenim un model de ciutat que agrada. En aquests quatre anys hem canviat els paradigmes de la política municipal, hem ajudat a apoderar la ciutadania perquè hem obert dics de contenció que abans no existien, sabem que hem fet bona feina perquè fins i tot l’equip de govern ha acabat impulsant mesures per la porta del darrere que havíem plantejat des d’Esquerra”.

També ha intervingut el diputat i portaveu adjunt d’ERC al Parlament de Catalunya, Gerard Gómez del Moral, qui ha posat en valor, “la capacitat de resistir del partit malgrat l’intent d’escapçar lideratges per part dels mecanismes opressors de l’Estat i ha felicitat a la candidatura d’Esquerra a Viladecans perquè demostra que està feta des de baix, amb la riquesa i la transversalitat de la gent i una aposta clara pels valors republicans.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article