Intercepten gent amb drogues a establiments de restauració de Martorell i Abrera

Societat.

Les inspeccions es van realitzar conjuntament amb agents de la Policia Local d'Abrera i la Policia Nacional
Les inspeccions es van realitzar conjuntament amb agents de la Policia Local d'Abrera i la Policia Nacional

Arran de diversos conflictes i molèsties veïnals, la tarda de divendres 5 d'abril es van realitzar dues entrades administratives, emparades per la L.O. 4/2015, a dos establiments de restauració, concretament dos bars, dels municipis d'Abrera i de Martorell.

Mossos d'Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Sud, conjuntament amb la Policia Local d'Abrera i la Policia Nacional van realitzar, el divendres 5 d'abril, dues inspeccions a establiments de restauració dels municipis d'Abrera i de Martorell.

Els efectius que van participar són agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana i de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell, de la Unitat Regional de Policia Administrativa i de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Policial Metropolitana Sud, de la Policia Local d'Abrera i de la Policia Nacional.

Del resultat de la inspecció de l'establiment de restauració de Martorell es va denunciar administrativament el responsable de l'establiment per manca de rètol, per no tenir aigua corrent en un dels lavabos i per afavorir el consum de substàncies estupefaents a l'interior del local.

Així mateix, es van aixecar tres denuncies administratives a clients per tinença de substàncies estupefaents i dues persones van ser traslladades a dependències de la Policia Nacional per la llei d'estrangeria.

En l'establiment d'Abrera finalment es va denunciar el responsable del local per no tenir en vigor l'assegurança de responsabilitat civil i per no disposar de diferents rètols. A més a més, es van denunciar administrativament quatre clients per tinença de substàncies estupefaents.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article