Catalunya en Comú de Cornellà es presenta amb la intenció “de donar batalla a un PSC obsolet i antiquat”

Política.

Una imatge del candidat a l’alcaldia, Claudio Carmona, i la coordinadora nacional de Catalunya en Comú, Candela López (anterior alcaldessa de Castelldefels i actual candidata).
Una imatge del candidat a l’alcaldia, Claudio Carmona, i la coordinadora nacional de Catalunya en Comú, Candela López (anterior alcaldessa de Castelldefels i actual candidata).

Després de constituir la seva direcció local el passat mes de febrer i d’escollir una candidatura per concórrer a les eleccions municipals del 26 de maig, els comuns de Cornellà es van presentar en societat el passat diumenge.

La cita va tenir lloc a l’Escola Sant Ildefons amb prop d’un centenar de persones que van tenir l’oportunitat de sentir la portaveu de la formació, Vicky Martín i el candidat a l’alcaldia de Cornellà, Claudio Carmona, ambdós acompanyats de la coordinadora nacional de Catalunya en Comú i candidata a l’alcaldia de Castelldefels, Candela López.

Carmona va defensar els comuns de Cornellà com, “l’alternativa transformadora i renovadora davant un govern municipal socialista obsolet i antiquat”.

El candidat de Catalunya en Comú va recriminar que, “el desgast dels dirigents socialistes ha portat la ciutat cap a un ajuntament fred, distant en el tracte amb la ciutadania i poc flexible a l’hora de resoldre problemes del dia a dia”.

Per la seva banda Candela López va recordar la importància de les eleccions generals del pròxim 28 d’abril que tot just inicia la seva campanya oficial aquesta setmana.

López va reivindicar la candidatura d’En Comú Podem encapçalada per Jaume Asens i Aina Vidal, “com la garantia per aconseguir majories d’esquerres al Congrés i evitar un govern de les dretes i l’extrema dreta a l’Estat.”

La dirigent dels comuns va defensar que, “és el moment de recuperar els drets socials perduts durant aquests anys de crisi i de governs de dretes, apostant per polítiques de lluita contra la precarietat laboral i les desigualtats, amb una nova perspectiva feminista i ecologista”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article