ERC Martorell presenta la seva llista com “l’única candidatura real d’ esquerres a Martorell”

Política.

La presentació va servir per fer un homenatge a Jordi Gargallo, (abaix al mig de la foto) militant històric de la secció local.
La presentació va servir per fer un homenatge a Jordi Gargallo, (abaix al mig de la foto) militant històric de la secció local.

La presentació de la llista, liderada pel jove candidat Víctor de León, va comptar amb la presència de les més que futuribles representants republicanes al Congreso, Carolina Telechea (3) i Marta Rosique (7).

Els republicans martorellencs van mostrar una renovació total, tant a l´executiva com a la llista i evidentment al lideratge, el Jardí de l' Enrajolada, un espai històric tant a Martorell com al Baix Llobregat, es va omplir de cares noves que, per diverses circumstàncies, s’ havien apartat. Una llista transversal, amb gent de diferents sectors alhora que implicada en diversos teixits associatius.

El cap de llista, Víctor de León es referia a aquesta dient que, “és una llista diversa, volem que aquesta representi fidelment la realitat de Martorell, comptem amb gent que ha estat vinculada a altres organitzacions polítiques i això significa que som capaços d’ aglutinar totes les persones capaces amb una visió progressista.”

De León fugia dels personalismes i es referia a la llista dient que, “jo ara mateix estic parlant com a candidat, però som un grup de persones molt vàlides, de fet podrien estar totes encapçalant la llista. ”

I continuava, “som una llista que vol treballar per la justícia social, una de les nostres propostes són que l’ Ajuntament adquireixi 20 vivendes destinades a VPO del nou barri de La Sínia per emergències socials, per altra banda, ens marquem l’ objectiu de que des de l’ Ajuntament s’ adquireixin 3 vivendes anualment per d’ aquesta manera crear un parc d’ habitatges socials any rere any” .

Víctor de León finalitzava el seu discurs assegurant que, “creiem en el nostre projecte, republicà i independentista, volem augmentar el pressupost social, volem potenciar la cultura creant un hotel d’ entitats perquè puguin interactuar entre elles, volem obrir l’ Ajuntament a les entitats, la política no la fan els polítics, la fan les persones, volem treballar per vosaltres.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article