PIMEC organitza una jornada a Viladecans que aplega 200 empresàries i empresaris sobre les perspectives econòmiques

Economia.

L’ acte s’ ha fet a l’ espai Àtrium de la localitat i ha aixecat gran expectació.
L’ acte s’ ha fet a l’ espai Àtrium de la localitat i ha aixecat gran expectació.

La secció patronal del Baix Llobregat i l’Hospitalet ha organitzat un acte que ha girat entorn la ponènciaoferta pel doctor en Ciències Econòmiques i Dret, José Mª Gay de Liébana, en la qual ha abordat les principals amenaces i oportunitats que afronta l’economia aquest 2019 i el 2020.

Gay de Liébana ha explicat l’escenari econòmic actual, tot incidint en elements que poden ser decisius a mig termini, com la irrupció de les noves tecnologies en l’economia, com el 5G.

A més a més, ha abordat el canvi que pot patir el mercat laboral per la transformació digital i la robotització de les empreses, dos factors que seran claus en el teixit econòmic.

Per últim, Gay de Liébana ha exposat les perspectives de cara el pròxim 2020, en el qual preveu una desacceleració de l’economia més accentuada que la d'enguany. Liébana ho ha resumit d’ una manera mot breu, “els països que no inverteixin en R+D estan condemnats a la mediocritat.”

L’acte també ha comptat amb la participació del president de PIMEC Baix Llobregat – l’Hospitalet, Joan Soler, l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, i el vicepresident de PIMEC Baix Llobregat – l’Hospitalet, Óscar Álvarez.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article