La Policia Local d’Olesa desmantella una plantació de 400 plantes de marihuana a un magatzem

Societat.

La col•laboració ciutadana ha estat cabdal per a l'actuació.
La col•laboració ciutadana ha estat cabdal per a l'actuació.

Des de la Policia Local informen que tant les plantes com els estris que es van trobar van ser intervinguts i posats a disposició judicial.

Les persones implicades resten com a investigats a les diligències policials. També el dijous a la tarda, la Policia Local va actuar en un desallotjament d’un habitatge ocupat que presentava greus deficiències estructurals.

Un cop fet el desallotjament, que va ser voluntari, la Policia va treure de l’interior de l’immoble gran quantitat de maquinària d’obres i també de telèfons mòbils de procedència, presumptament, il•lícita.

La policia està realitzant gestions per a la identificació dels propietaris de la maquinària d’obres i dels mòbils. Els ocupants de l’immoble restaran com a investigats en les diligències policials realitzades.

Finalment, dijous a la nit la Policia Local d’Olesa va detenir una persona per un delicte de robatori amb força en un habitatge. Aquesta persona va ser detinguda “in fraganti” pels agents policials, i gràcies a la col•laboració ciutadana, a l’interior d’un habitatge, on hi havia accedit escalant a un balcó i forçant la persiana i la porta d’accés.

Els agents van accedir a l’habitatge saltant al pati posterior des de l’habitatge contigu, i van localitzar el detingut amagat a una de les habitacions.

Es tracta de E.Z.S. de 54 anys, que un cop finalitzades les diligències policials ha estat traslladat a la comissaria dels Mossos d’esquadra de Martorell, per passar a disposició judicial.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article