Junts per Sant Vicenç es presenta com un projecte “per abraçar totes les sensibilitats, guanyador i generós”

Política.

Oriol Junqueras ha explicitat el seu suport a la candidatura ocupant el lloc 21.
Oriol Junqueras ha explicitat el seu suport a la candidatura ocupant el lloc 21.

Al Molí dels Frares, es va fer pública la llista amb la qual Junts x Sant Vicenç, la coalició entre Vicentins pel Canvi i ERC, concorrerà les eleccions municipals del mes de maig.

La intenció de Junts x Sant Vicenç, des que Oriol Junqueras va fundar la candidatura el 2010, ha estat transcendir les sigles de partit i construir un projecte centrat en la ciutat i que apel•lés a gent molt diversa, procurant representar la pluralitat vicentina.

Maite Aymerich, la cap de llista i actual alcaldessa, ho expressava així: “La llista de Junts intenta abraçar totes les sensibilitats de Sant Vicenç, és un projecte guanyador i generós”.

En aquest sentit, ressalta la presència de persones com Agustín Cera (12) i Antonia Martínez (23), provinents del món d’EUiA i de la lluita veïnal.

Aymerich va agrair el pas endavant de moltes persones no vinculades directament amb la política que ara han decidit implicar-se en la candidatura.

També va destacar la generositat de regidors i regidores que han optat per no repetir, cedint els seus llocs a altra gent. En els propers dies, Junts x Sant Vicenç donarà a conèixer els perfils de tots els integrants de la llista i continuarà amb els debats temàtics per construir el programa electoral de forma participativa.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article