El projecte europeu Seaside Startup Summit per fomentar i consolidar l’ emprenedoria es visualitzarà per primera vegada a Gavà

Emprenedors.

A la reunió, representants de l’AMB i de la Generalitat van mostrar el seu suport a la cimera d’emprenedoria que dirigiran els partners locals Talent Factory i Ruscomerz .
A la reunió, representants de l’AMB i de la Generalitat van mostrar el seu suport a la cimera d’emprenedoria que dirigiran els partners locals Talent Factory i Ruscomerz .

El maig de 2020, emprenedors d’arreu d’Europa es reuniran durant una setmana a la ciutat per establir un marc de relacions en un format informal i compartir experiències amb empresaris d’èxit i fons d’inversió, l’alcaldessa Raquel Sánchez ha conegut els detalls d’aquesta iniciativa de la mà dels fundador del Seaside Startup Summit.

Sánchez va expressar el seu desig que la iniciativa sigui un èxit: “Aquesta trobada pretén establir un marc de relacions i de presentació de projectes d’startups en un entorn diferent, defugint de l’ambient més rígid que caracteritza aquest tipus de cimeres. El nostre entorn, la nostra proximitat a Barcelona ha estat clau per atraure un esdeveniment que serà un punt de trobada d’innovadors, d’emprenedors que estan començant amb el seu projecte perquè puguin establir un marc de relació o buscar inversors d’una manera certament innovadora”.

El cofundador de Seaside Startup Summit, Hakob Hakobyn, va posar en relleu el format únic d’aquest esdeveniment internacional que han volgut exportar a Europa “on els emprenedors es reuneixen en un campament creat per a ells i on desenvolupar, presentar els seus projectes, establir sinergies i gaudir de l’estada”.

Hakoobyn va afegir que es va triar Gavà “en trobar una línia de costa preciosa i un ecosistema d’emprenedors a Catalunya molt avançat. Vam veure que Gavà és un indret meravellós per a la nostra cimera”.

Un dels directors de l’esdeveniment a Barcelona, Juan Castilla, va afirmar que la trobada de Gavà “aplegarà més de 800 persones i startups de tot Europa en una setmana d’acampada on tindrem workshops, innovació, finançament, mentors internacionals i mourem tot l’ecosistema emprenedor que tenim a Catalunya”.

L’esdeveniment tindrà lloc la segona quinzena de maig de 2020, en unes dates encara per confirmar, al càmping Tres Estrelles. Per la seva banda, el director de Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, Pere Condom, va donar suport a la iniciativa: “Farem tot el possible perquè l’esdeveniment sigui un èxit quan arribi a Gavà el maig de 2020, i que no només es dugui a terme l’any que ve sinó que prenguin el costum i ho vulguin repetir cada any”, va afirmar.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article