L’ original concurs de poesia “Poetry Slam” del Baix Llobregat arriba a la cinquena edició

Cultura.

El guanyador o guanyadora anirà a la gran final estatal, en representació del Baix Llobregat.
El guanyador o guanyadora anirà a la gran final estatal, en representació del Baix Llobregat.

El Llobregat Poetry Slam és una competició de poesia amb un format similar a un combat de boxa, les persones participants s'enfronten a cop de vers.

La participació està oberta a qualsevol persona i a qualsevol idioma, els campions de cada torneig i els dos segons classificats més valorats competiran a la final del dia 23.

L'acte es complementarà amb un concert a càrrec del grup Canciones de Nadie i una exhibició dels finalistes del taller Poètic Pressing Catch que, en el marc del projecte municipal Cultura als Barris, s'ha desenvolupat als instituts Rubió i Ors i Ítaca. La final del taller, en què van participar gairebé 200 alumnes de 4t d'ESO, va tenir lloc el passat 11 d'abril, a Can Massallera.

El campionat és una iniciativa de l'associació Cultura Excèntrica, amb el santboià Cysco Muñoz com a un dels seus impulsors, i compta amb la col•laboració de La Masia, Copyart i el programa "La República Santboiana", de Ràdio Sant Boi.

Els participants començaran a les 17.00h amb Canciones de Nadie, tot seguit a les 17.45h Joves finalistes Poetry Slam d'Instituts, i a les 18.00h Gran Final Llobregat Slam Poetry. Els Slammers participants seran ;Xosé Casar, Isa Garcia, Domenikus, Pablowsky, Crisal, Eli Sanz, Carles Rossell, Karlos Viadel i David Garcia Borras. Es pot ampliar la informació en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article