Meritxell Batet candidata pel PSC a les generals esperona a candidates i candidats municipals dels Baix Llobregat

Política.

Batet, ha alertat que “el 28 d’abril hi ha un risc real d’involució en la igualtat real i efectiva entre dones i homes.”
Batet, ha alertat que “el 28 d’abril hi ha un risc real d’involució en la igualtat real i efectiva entre dones i homes.”

“A les properes eleccions generals hi ha una opció que vol avançar en drets, llibertats i modernitat al nostre país i una altra alternativa, la d’un govern de dretes que amenaça amb la involució, especialment en l’àmbit de la igualtat real i efectiva entre homes i dones, una de les grans conquestes que queden per fer d’una manera determinant”, ha assegurat la candidata.

Abans d’iniciar-se el dinar amb dones candidates, alcaldesses i regidores a Sant Boi de Llobregat, Batet ha recordat les principals conquestes en el camp de la igualtat que ha impulsat el Govern de Pedro Sánchez.

“Conciliació i corresponsabilitat, hem aprovat un permís de paternitat més ampli i la cotització a la Seguretat Social per als cuidadors i cuidadores; també hem fet feina en el mercat laboral, amb iniciatives contra l’anomenada bretxa salarial."

I continuava, "pel que fa a la violència de gènere hem dotat de recursos del Pla estatal contra la violència masclista i formant jutges i fiscals en aquest àmbit; però la feina principal l’hem de fer en l’Educació, educant des de petits per a la igualtat real i efectiva entre homes i dones”.

“Queda molt per fer i nosaltres lluitarem perquè el segle XXI sigui el d’aquesta gran conquesta”, ha reblat la candidata dels socialistes catalans.

La Candidata pel Baix Llobregat a les llistes del Congrés, Sonia Guerra ha recordat que “el nostre compromís bé de lluny amb dones d’aquesta comarca que treballat, liderat i defensant el projecte socialista”.

A més, Guerra ha insistit en que “hem de ser exemplars i revolucionar les estrucutures tan als ajuntaments com als partits. La política ha de ser transformadora de la realitat i ha de donar exemple del país feminista que volem”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article