ERC Sant Boi presenta la seva llista que reuneix gent de tots els sectors i desvetlla el seu eslògan “A Sant Boi Anem a Més”

Política.

L’assemblea local ha validat amb suport unànime la proposta de llista electoral per les eleccions municipals que la comissió electoral ha sotmès a votació.
L’assemblea local ha validat amb suport unànime la proposta de llista electoral per les eleccions municipals que la comissió electoral ha sotmès a votació.

La candidatura, encapçalada i presentada per Miquel Salip, que serà per segona vegada cap de llista d’Esquerra per Sant Boi, és paritària en el format cremallera (alternança dona-home en cada posició) i contempla un ampli rang d’edats i competències.

Per la candidatura Esquerra-Acord Municipal Salip comptarà amb Rosa Mur com a número 2, Doctora en sociologia i llicenciada en ciències econòmiques i empresarials i especialista en polítiques i gestió públiques.

De número 3 repetirà Jaume Sans, que ja ha acompanyat a Miquel Salip com a regidor a l’oposició durant el mandat 2015-2019, geògraf de professió i gran coneixedor de l’entorn natural santboià.

Completen les cinc primeres posicions de la llista Andrea Martínez, graduada en magisteri i molt implicada en el teixit associatiu de la ciutat, així com Jordi Vilar, activament implicant amb la Unió Esportiva Santboiana i amb entitats d’àmbit cultural, i llicenciat en Geografia i Història.

En la presentació dels membres de la llista, Salip va destacar el nivell de compromís amb la ciutat “en el nostre cas, compromís no és una paraula buida, entre els membres de la llista hi ha activistes pel dret a l’habitatge o per un treball o pensions dignes, voluntaris de l’acció social, lluitadors de la defensa del territori, gent d’esquerres, republicana, antifeixista, ecologista i feminista militant”.

El cap de llista va exposar també que des del nostre republicanisme municipalista tenim un projecte clar que se sustenta en tres pilars fonamentals “la defensa dels serveis públics, la defensa de l’espai públic i la defensa d’un govern públic”. Salip es mostra confiat, amb aquesta llista tan diversa i equilibrada.

Esquerra afronta amb garanties “el repte de capgirar 40 anys de govern socialista de la ciutat,” i continuava. “ha arribat l’hora de saltar les inèrcies històriques, ara a Sant Boi li toca anar a més”.

Aquest serà, precisament, el lema de la campanya municipal: Sant Boi, anem a més. La candidatura republicana vol liderar una altra manera d’entendre la política i encarar el futur de la ciutat, “per fer-la més viva, més valenta, més participativa i més transparent.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article