ERC Molins de Rei es renova amb una candidatura “preparada per governar”

Política.

L’assemblea de militants, simpatitzants i amics va aprovar per unanimitat la llista electoral per les properes eleccions municipals.
L’assemblea de militants, simpatitzants i amics va aprovar per unanimitat la llista electoral per les properes eleccions municipals.

Esquerra Republicana de Molins de Rei ha aprovat la candidatura que presentarà a les eleccions municipals del proper 26 de maig.

Una candidatura amb moltes cares noves, paritària (13 dones i 12 homes), que s'ha obert, “per incorporar persones fins ara no membres d'Esquerra Republicana, que combina l'experiència de govern amb les noves incorporacions a la política, la presència en llocs destacats dels dos membres del Jovent Republicà per tal de potenciar el paper del més joves, els nous ciutadans, persones procedents de diversos barris de la vila i sobretot, la presència de persones vinculades a l'ampli teixit associatiu de la vila.”

“Una candidatura, doncs, amb una alta diversitat per representar de la millor manera possible la pluralitat de la nostra vila.” Els principals components de la llista són, 1.Marcel López, 2. Marta Espona (independent), 3. Joaquim Llort, 4. Núria Garriga i 5. Alba Cabral.

Així doncs Esquerra Republicana de Molins de Rei presenta una candidatura “renovada, plena de gent preparada, amb capacitat de governar, vinculada amb la vila i amb moltes ganes i il•lusió per tirar endavant el projecte que té Esquerra Republicana de Molins de Rei”.

I “per defensar la República catalana, fer una vila sostenible, que torni a ser un referent comarcal, accessible a tothom i on la justícia social sigui el centre de totes les polítiques.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article