La seu de l’ ATC Sant Feliu i l’oficina de serveis tributaris de l’Hospitalet ofereixen els seus serveis per fer la declaració de l’IRPF

Economia.

4.000 milions d’euros recaptats i 239.257 persones ateses a la demarcació de Barcelona en 19 mesos.
4.000 milions d’euros recaptats i 239.257 persones ateses a la demarcació de Barcelona en 19 mesos.

L’Agència prestarà el servei de cita prèvia a la seu de la Zona Franca i a l’Oficina Territorial del Barcelonès Nord, com també a les oficines de serveis territorials que hi ha situades als municipis de Mataró, Granollers, Sabadell, Terrassa i Sant Feliu de Llobregat, i a l’oficina de serveis tributaris de l’Hospitalet de Llobregat.

Els funcionaris de l’Agència també assistiran els ciutadans que ho desitgin per elaborar la declaració de l’impost sobre el patrimoni. És el segon any consecutiu que l’ATC ofereix aquest servei d’assistència personalitzada amb treballadors i estructura propis, des de les oficines territorials i de serveis tributaris que van entrar en funcionament el setembre del 2017.

En total, 87 professionals de l’ATC repartits per tot Catalunya, 24 dels quals es troben a Barcelona, es posaran a disposició dels ciutadans per ajudar-los a elaborar la seva declaració de renda i patrimoni 2018.

La sol•licitud per ser atès a les oficines de l’ATC entre el 14 de maig i l’1 de juliol es pot reservar a través del telèfon 901 22 33 44, a partir del proper 9 de maig.

Aquells contribuents que hagin de fer la declaració de l’impost de patrimoni també podran demanar cita prèvia a través de la seu electrònica de l’ATC o del telèfon 012.

La secretària d’Hisenda de la Generalitat i presidenta de l’ATC, Marta Espasa, i l’alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, acompanyats del president de l’àrea de Govern Obert i Serveis Generals, Josep Maria Rañé, i del director de l’Agència, Eduard Vilà, han visitat l’Oficina Territorial de Sant Feliu de Llobregat i han mantingut una reunió de treball amb la seva responsable.

Durant la trobada, han valorat el servei prestat l’any passat per primera vegada i han donat a conèixer que des dels 8 punts d’atenció que l’ATC té a la demarcació de Barcelona es va ajudar 4.236 ciutadans i ciutadanes a fer la seva declaració de la renda, un 95% dels quals va qualificar l’atenció rebuda “d’altament satisfactòria”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article