Entre avui i el 13 de maig Santa Coloma de Cervelló acull una exposició per aconsellar com acabar amb el mosquit tigre

Salut.

L’ exposició pretén conscienciar per prevenir l’ expansió d’ aquest insecte.
L’ exposició pretén conscienciar per prevenir l’ expansió d’ aquest insecte.

L'exposició itinerant de la Diputació de Barcelona "El mosquit tigre, un veí que ens incomoda" es podrà visitar a partir de dilluns 29 d'abril, i fins al 13 de maig, als municipis de Santa Coloma de Cervelló i Vilanova i la Geltrú.

A Santa Coloma, la mostra s'instal•larà a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament (c/ Pau Casals, 26-34) i a Vilanova i la Geltrú s'ubicarà al Mercat del Mar (c/ Llibertat, 137).

L'exposició, adreçada als centres educatius i a la població en general, està dissenyada com a eina educativa que pretén sensibilitzar la ciutadania del seu paper en el control del mosquit tigre i proporcionar informació sobre les mesures preventives més efectives per combatre'l.

Els visitants també hi trobaran informació sobre les característiques morfològiques d'aquest insecte, l'origen, la seva biologia, exemples de punts de cria en propietats privades i com aprendre a controlar-los. Podeu veure'n un vídeo en aquest enllaç.

Exposició "El mosquit tigre, un veí que ens incomoda", del 29 d'abril al 13 de maig aSanta Coloma de Cervelló, Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament (c/ Pau Casals, 26-34).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article