El programa d’acceleració d’idees de base digital i escalable, Cornellà Open Future, va inaugurar la Fase 3 amb deu projectes seleccionats

Emprenedors.

L’AMB aporta 20.000 euros pels tres millors projectes de base tecnològica per finançar la seva sortida al mercat.
L’AMB aporta 20.000 euros pels tres millors projectes de base tecnològica per finançar la seva sortida al mercat.

En un acte en al hub La Piràmide de Cornellà es van presentar els deu seleccionats en presència de la directora del Centre d’Empreses Procornellà, Beatriz Deghilage, de la gerent de Desenvolupament de Negoci i Aliances Estratègiques de Telefònica Open Future, Almudena Moreno i de la responsable d’Innovació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Ana Hernández, en representació dels tres organismes que recolzen la convocatòria a la recerca dels millors projectes empresarials de base digital.

El context del programa és el següent: van superar la primera fase aquells seleccionats que van aconseguir validar la seva idea empresarial, una segona la van superar els emprenedors que van validar el seu model de negoci i en aquesta tercera fase s’ha seleccionat els deu projectes que rebran l’ajuda necessària per poder sortir al mercat i obtenir finançament.

Així, tots els projecte seleccionats en aquesta Fase 3 ja tenen la idea i el model de negoci validats, un dels requisits indispensables. Tots els projectes que han passat a aquesta nova fase tenen en comú que són startups de base digital.

AutoTrading Factory llença al mercat una eina per rendibilitzar inversions a través de sistemes automàtics de trading; GuillaStudio proposa, a través de visuals 3D, experiències interactives per a projectes arquitectònics.

Hacktheflight és un projecte dedicat a trobar els vols més barats per a l’usuari sense ser un buscador; Kbox Sales Tools ha desenvolupat un software d’intel•ligència de vendes basat en un model propi d’anàlisi comercial; Kibus ha creat la primera màquina que cuina automàticament aliments deshidratats saludables per a mascotes.

MPA Solutions ha ideat una plataforma web per a l’automatització de processos de Back Office; www.procornella.cat www.cornella.openfuture.org Raw Data, proposa sistemes d’intel•ligència artificial i Big Data de predicció de dades aplicades a explotacions agrícoles; Sonicat Systems dissenya i comercialitza equips basats en ultrasons per a la indústria alimentària.

Stashify ha creat una plataforma que fa ús de la intel•ligència artificial per millorar el servei al client i crear economia del coneixement en empreses i organitzacions; i, per últim, V-Tools, proposa el disseny d’experiències virtuals que estimulin activament el procés d’aprenentatge i conscienciació.

Els emprenedors tenen per davant sis mesos per tal que les seves startups surtin al mercat i obtinguin el finançament que necessiten. Per aconseguir-ho, des d’ara i fins el proper 23 d’octubre rebran formació i tutories personalitzades, allotjament gratuït en el hub.

La Piràmide de Cornellà, tenen accés a les xarxa de contactes, mentors, networking, assessorament especialitzat gratuït en aspectes legals, fiscals i laborals, participaran en el Club de l’Oratòria i, com a novetat d’aquesta convocatòria.

Les deu propostes seleccionades opten als Premis d’Innovació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona dotat amb 20.000€ pels tres millors projectes empresarials.

Tot sota la supervisió de l’equip de tècnics del Cornellà Open Future, gestionat pel Centre d’Empreses Procornellà, empresa municipal de l’Ajuntament de Cornellà, amb més de 25 anys d’experiència i que incuba unes 200 iniciatives empresarials l’any.

Recordem que la iniciativa està emparada per la plataforma global Telefònica Open Future a la recerca de startups tecnològiques a tota Espanya.

Precisament, aquesta convocatòria del Cornellà Open Future està inclosa en la primera call global d’innovació oberta d’Open Future 2019.

El hub La Piràmide de Cornellà i quatre hubs més, el de Madrid, Segòvia, Andalusia i Múrcia han comptabilitzat un total de 218 projectes inscrits en la convocatòria global. Telefónica Open Future, com a part de l'àrea d'Innovació Oberta, és una xarxa formada per més de 50 Espais d'innovació amb presència en nou països.

Una plataforma global dissenyada per crear oportunitats de negoci connectant a emprenedors, inversors i socis públics / privats de tot el món.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article