El PSC es veu fort i assegura que “la nostra voluntat és un govern en solitari a Espanya” i extrapola els resultats a les futures municipals

Política.

Cal remarcar que els PSC aguanta la pujada d’ ERC i guanya a 16 dels 30 municipis del Baix Llobregat.
Cal remarcar que els PSC aguanta la pujada d’ ERC i guanya a 16 dels 30 municipis del Baix Llobregat.

"Dialogarem amb els diferents grups parlamentaris, però el nostre objectiu és governar sols sense dependre de ningú" ha explicat Meritxell Batet, que ha descartat un pacte amb ciutadans "que no ha estat mai a l'horitzó ni es troba en els plans del govern socialista" i també ha alertat als partits independentistes que fer plantejaments fora del marc constitucional i estatutari "és saber que fas plantejaments impossibles i per tant estàs negant el diàleg".

Batet ha tornat a agrair als ciutadans que han donat confiança als i les socialistes i ha fet una valoració molt positiva del resultat del PSC, que puja 5 escons, un resultat que per Batet suposa que "ningú podrà parlar en nom de Catalunya sense comptar amb nosaltres."

La candidata socialista, creu que el govern de Pedro Sánchez "està més fort, amb gairebé 40 diputats més", un fet que permetrà al PSOE "continuar treballant pel futur d'aquest país, per retornar la il•lusió i esperança que mereixen els ciutadans i ciutadanes d'Espanya".

Meritxell Batet ha recordat que el cicle electoral no acaba aquí, sinó que continua amb les eleccions del 26 de maig, "unes eleccions municipals importants perquè s'apuntali la victòria socialista".

En aquest sentit, el candidat a l'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, considera que, a 27 dies de les municipals, "el mapa polític de Catalunya ha canviat en positiu en favor del PSC, i especialment a Barcelona això obre possibilitats que fa mesos que no haguéssim plantejat".

Collboni ha agraït el suport als 200.000 barcelonins i barcelonines que han fet confiança al PSC i ha considerat que el fet d'haver guanyat a 5 dels 10 districtes de la ciutat permet assegurar que els socialistes "tornem amb la voluntat de guanyar i de posar Barcelona, els reptes, problemes i il•lusions dels seus ciutadans, en primer lloc".

Per Collboni l'alternativa a això és posar Barcelona al servei del procés independentista "com va dir ahir Maragall i com ja va fer Colau en trencar amb el govern d'esquerres. Nosaltres no volem que Barcelona sigui un trofeu a posar a la vitrina dels partits independentistes" ha conclòs.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article