CUP El Prat que es presenta per primera vegada mostra el seu eslògan a les municipals

Política.

La formació anticapitalista posa l’èmfasi en una nova forma de fer política.
La formació anticapitalista posa l’èmfasi en una nova forma de fer política.

Es presenten amb la intenció de, “trencar amb un passat en que la ciutadania només ha estat consumidora de les decisions i accions preses des de l’ajuntament.”

La formació de l’esquerra independentista va presentar dilluns 29 d’abril els cartells que utilitzarà en la campanya local de les properes eleccions municipals.

Amb els lemes “Poder popular. Sobirania, cooperació, gestió col•lectiva”; “Participar i decidir”; “Tombem el regim del 78. Construïm l’alternativa”; “Estirem cap a l’esquerra” i “ Entrem amb força”, la campanya de la formació anticapitalista posa l’èmfasi, "en una nova forma de fer política que situa les persones en el centre de decisió, gestió i tracte, trencant amb un passat en que la ciutadania només ha estat consumidora de les decisions i accions preses des de l’ajuntament."

L’assemblea pratenca de la CUP fa seva també, "la clara intencionalitat de no permetre cap política de dretes per part del govern local, vingui de partits clarament de dretes, com d’aquells que malgrat posicionar-se com a formacions d’esquerres opten sovint per polítiques clarament conservadores."

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article