El PSC del Baix Llobregat confia en l’ efecte Pedro Sánchez per guanyar les eleccions municipals

Política.

Cal recordar que ERC va guanyar les eleccions generals a Catalunya, però per contra el PSC al Baix Llobregat.
Cal recordar que ERC va guanyar les eleccions generals a Catalunya, però per contra el PSC al Baix Llobregat.

Els i les alcaldesses han titllat d’“impuls a la justícia social i al progrés” la victòria del Partit Socialista al conjunt de l’estat.

Tal com ha comentat el primer secretari, alhora que alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda “la victòria de Pedro Sánchez és una oportunitat per al Baix Llobregat, tenir un govern socialista al capdavant de l’estat influirà positivament a fer avançar la nostra comarca”.

Les alcaldesses i alcaldes han destacat que “durant aquests anys hem tingut serveis i infraestructures paralitzades, hem patit governs de dretes que han deixat de banda les necessitats dels baixllobregatins i baixllobregatines. No ha estat fins a l’arribada de Pedro Sánchez al govern que hem pogut tornar a progressar”.

En aquest sentit han lamentat, “manca de gestió del govern de Catalunya, ERC i PdeCat han abandonat la gestió en Catalunya deixant de banda temes bàsics. Per exemple, actualment ens trobem amb la implementació de la llei d’inclusió a l’educació que no s’ha acompanyat de cap tipus de recurs, amb el que està generant problemes a les escoles”.

Per últim els i les alcaldesses han destacat l’àmplia participació que va haver-hi a la comarca i han desitjat una mobilització similar de cara a les municipals del 26 de maig.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article