Oberta la convocatòria per participar al 10è Concurs d'Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

Emprenedors.

Un altre vegada la col•laboració intermunicipal serveix per potenciar l’ economia.
Un altre vegada la col•laboració intermunicipal serveix per potenciar l’ economia.

Emmarcat en el projecte "FEM XARXA, FEM EMPRESA" i promogut pels vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat -Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires-, a través dels seus departaments de Promoció Econòmica.

L'objectiu d'aquest concurs és reconèixer i premiar l'esforç emprenedor dels usuaris dels serveis d'atenció a emprenedors i alhora difondre la cultura emprenedora entre els joves d'aquests ajuntaments.

El concurs, que té cinc categories, busca també augmentar la projecció externa dels serveis d'assessorament i acompanyament als projectes empresarials, incrementar el nombre d'usuaris dels serveis a les empreses per la publicitat que suposen aquests tipus d'accions aconseguint alhora una major implicació dels agents econòmics amb els serveis municipals.

Millor empresa en creaciò de llocs de treball, Premi de 2.000€ pel guanyador i pels dos finalistes un premi de 500€ cadascun. Millor empresa en el sector comerç, Premi de 2.000€ pel guanyador i pels dos finalistes un premi de 500€ cadascun.

Millor empresa en el sector serveis, Premi de 2.000€ pel guanyador i pels dos finalistes un premi de 500€ cadascun. Millor parada de Mercat, Premi de 2.000€ pel guanyador i pels dos finalistes un premi de 500€ cadascun. Millor idea nova de negoci, Premi de 3.000€ (repartit entre els centres d'ensenyament i els alumnes participants de la següent manera que es pot consultar a l' enllaç).

Es pot ampliar la informació en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article