ERC Baix Llobregat i l’Hospitalet mostra a Sant Boi la seva musculatura de cara a les eleccions municipals

Política.

Fins a 400 representants de les llistes es van aplegar a Sant Boi.
Fins a 400 representants de les llistes es van aplegar a Sant Boi.

Destacar que Esquerra ha rejovenit les seves candidatures d’ una manera espectacular amb una forta presencia del Jovent Republicà , on fins i tot hi ha caps de llista com per exemple a Martorell.

L’ escenari es va quedar petit, Miquel Salip, cap de llista per Sant Boi, Jordi Albert, Diputat i President comarcal, Àlex López, portaveu regional del Jovent Republicà del Baix Llobregat, la secretària d'organització del Jovent, Queralt Malé, la consellera de Justícia Ester Capella i Ernest Maragall, candidat a l’ alcaldia de Barcelona.

López deia que, "guanyar vol dir ambició, fer que la gent que més pateix, les classes treballadores i populars d’aquest país se’n surtin. Que tothom tingui els drets més basics reconeguts, socials i polítics".

Queralt assegurava que, “lluiteu arreu, fins i tot dins les nostres pròpies organitzacions, per fer-les més feministes, per fer fora aquest masclisme impregnat a la societat”.

Per altra banda, el diputat d'Esquerra Jordi Albert i president comarcal, ha encoratjat els assistents a guanyar el 26M perquè, "sense el Baix no hi ha somni possible; no hi ha fil roig possible, sense el Baix els resultats haurien estat impossible! Som el bastió, som la força, som el país!”.

Al seu torn, Salip, candidat municipalista de la localitat que acollia l' acte, ha reclamant un canvi de govern a la ciutat, "des de l'impuls republicà". "Tenim el millor projecte polític per aquesta ciutat i un equip compromès, estem en condicions per articular una alternativa política per a la ciutat".

La consellera ha animat els republicans, “a seguir treballant per reclamar a l'Estat que faci política, la via per resoldre el conflicte polític, i per seguir defensant els drets i les llibertats.”, per acabar assegurant que, "Catalunya, un cop més ha estat l'exemple clar: hem estat sempre al costat de la llibertat".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article