Vallirana lliura els “Premis literaris Vila”

Cultura.

Un dels objectius és potenciar la literatura a la canalla.
Un dels objectius és potenciar la literatura a la canalla.

El Casino Valliranenc va acollir de nou el lliurament dels Premis literaris Vila de Vallirana, que va proclamar guanyadora del 43è Premi de Poesia Catalana Josep M. López-Picó l’obra “Vessar el càntir”, de Raquel Casas Agustí.

Un premi dotat amb 3.500 € i la publicació de l’obra que és un referent de la cultura i la poesia arreu de Catalunya. L’acte, celebrat dissabte a la tarda, va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, el regidor de Cultura, Joan Manel Arrabal, d’altres representants del Consistori i del jurat, i familiars del poeta Josep M. López Picó, que no es van voler perdre una nova edició del certamen.

En el mateix acte es van lliurar el premi Vila de Vallirana, dotat amb 400 €, a Olga García Beneyte per l’obra “Heroína anònima”, el premi Puig Bernat per a infants en les diferents categories creades, i el premi al millor treball de recerca de Vallirana, dotat amb 300 €, pel treball “Per què tots naixem igual, i tots tenim futurs diferents?” de Patricia Corvillo.

La relació dels guanyadors dels premis Puig Bernat van ser: - “Les set caça misteris” - Carolina Blanco Relinque - “Muntanya bonica” - Eva Pastor Valle - “Tota Vallirana” - Lídia Anguita Serrano - “El Zoo de Vallirana” - Adrià Ferrer Pellejà - Sense títol - Shelma Paya Alonso.

L’acte va tenir un record emotiu per al reconegut poeta Francesc Garriga, guanyador del Premi López Picó amb l’obra “Setembre”, membre del jurat durant molts anys i persona molt implicada en aquest certament literari. A ell li van dedicar una lectura de poemes.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article