Junts pel Prat presenta la seva candidatura municipal com “una llista transversal per transformar el Prat”

Política.

L’acte va finalitzar amb la intervenció d’en Toni Morral, diputat de Junts per Catalunya, secretari general de la Crida i ex alcalde de Cerdanyola del Vallès per ICV.
L’acte va finalitzar amb la intervenció d’en Toni Morral, diputat de Junts per Catalunya, secretari general de la Crida i ex alcalde de Cerdanyola del Vallès per ICV.

El passat divendres dia 3 de Maig al vespre, Junts va presentar la seva candidatura a les properes eleccions municipals a la sala d’actes del cèntric que va quedar petita davant el gran nombre d’assistents.

Més de 150 persones, segons la organització, van assistir a l’acte per conèixer de primera mà la llista encapçalada per en Gerard Valverde i també el projecte de ciutat que la candidatura vol portar endavant.

Aquest va insistir, “en les polítiques d’habitatge per a evitar que els nostres joves hagin de marxar del Prat i en les necessàries polítiques per revitalitzar el comerç i els mercats municipals de la ciutat.”

L’acte es va iniciar amb la presentació en primícia del vídeo de campanya de la candidatura que apel•la, “a la necessària unitat per afrontar els reptes de ciutat i de país que tenim per endavant.”

Seguidament, es va presentar un vídeo de Puigdemont amb el candidat Gerard Valverde, en el que va esperonar a la candidatura, “a treballar de valent per fer un gran resultat el dia 26 de Maig i per agrair la tasca que aquesta estava realitzant.”

L’acte va procedir amb la presentació d’algunes de les principals propostes del programa de la candidatura per part del candidat Gerard Valverde.

L’alcaldable va insistir, “en el caràcter transversal i plural d’una candidatura que vol superar les fronteres tradicionals del partit i que compta amb més d’un 70% de persones independents.”

A continuació els diferents membres de la llista es van anar presentant entre ells davant del públic. L’acte fou conduït, en bona part, per l’actriu i número 3 de la candidatura, Àngela Jové.

Destacava també la participació d’en Pau Colominas (matemàtic, viquipedista, fundador de l’ANC al Prat i número 2 de la llista), Gemma Domingo (psicòloga, actual presidenta local del Partit Demòcrata), Marc Pardo (professor i músic), Imma Llopis (infermera, actual portaveu del grup municipal i candidata el 2015), Jordina Tarrida (de Cal Pere Tarrida) i de Maria del Mar Baltà (Servei de Secretaria).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article