L’ acte organitzat per la plataforma “Alcaldes.eu” serveix per homenatjar a dos alcaldes baixllobregatins Jordi San José de Sant Feliu i Lluís Tejedor del Prat

Política.

Acabant la legislatura, Alcaldes.eu ha volgut agrair la feina dels protagonistes del món municipal.
Acabant la legislatura, Alcaldes.eu ha volgut agrair la feina dels protagonistes del món municipal.

Ahir es va celebrar la tradicional Trobada-Dinar d’Alcaldes i Alcaldesses de Catalunya, que la plataforma transmèdia Alcaldes.eu organitza des de 2011, coincidint amb el final de les legislatures municipals, amb l’objectiu d’agrair i reconèixer la tasca realitzada pels batlles catalans.

El Born, Centre de Cultura i Memòria de Barcelona, ha acollit un acte en què han participat més de 150 persones, comptant-hi alcaldes, alcaldesses, representants de la societat civil, empresaris i mitjans de comunicació, i en què també hi ha assistit el Conseller d’Interior, Miquel Buch i els presidents de l’ACM, David Saldoni, i de la FCM, Xavier Amor.

La jornada ha servit per agrair la “saviesa i intel•ligència”, “l’atenció i vigilància les 24h del dia” i el foment de la “pau i la convivència” dels alcaldes i alcaldesses del país, tal i com ha indicat Joan Sala, president del Consell Assessor d’Alcaldes.eu, en la presentació.

En representació dels que han anunciat que abandonaran l’activitat política municipal en acabar la legislatura, han rebut reconeixement una dotzena de batlles de diverses poblacions.

Concretament: Josep Poblet (Vila-seca i President de la Diputació de Tarragona), Miquel Arisa (Centelles), Josep Maria Corominas (Olot), Joan Costa Planes (Rajadell), Marta Felip (Figueres), Andreu Francisco (Alella), Valentí Riera (Aguilar de Segarra), Teresa Padrós (Palau Solità i Plegamans), Mireia Solsona (Matadepera), Marc Prat (Ribes de Freser), Jordi San José (Sant Feliu de Llobregat) i Lluis Tejedor (El Prat de Llobregat).

En un emotiu torn de parlaments, Poblet ha destacat que, després de 32 anys d’exercir-la, la d’alcalde és una feina de la que costa “més sortir que entrar”, mentre que Tejedor ha aprofitat per reivindicar que el món municipal ha de tenir una posició activa, “encara que sigui subsidiària”, en tres grans reptes de la ciutadania: la formació de les persones, la creació de llocs de treball i la cerca d’un habitatge.

Alcaldes.eu és una plataforma transmèdia dedicada a oferir entrevistes i perfils a gestors municipals, un aparador informatiu que permet compartir experiències i idees entre alcaldes i estar en contacte amb les inquietuds i necessitats del ciutadà.

El lector hi té una participació activa, ja que pot opinar, enviar les seves cartes i proposar idees que sumin, sempre en positiu, per a construir municipis i escenaris polítics d’acord amb les necessitats del ciutadà.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article