El PSC del Prat treu pit assegurant que gràcies a ells “Hem donat al Prat els seus millors 15 anys de govern”

Política.

Curiós, el PSC del Prat aposta pel “bilingüisme” als seus actes polítics i als seus eslògans.
Curiós, el PSC del Prat aposta pel “bilingüisme” als seus actes polítics i als seus eslògans.

Sota el lema de campanya “Pensa en el Prat” es va presentar la candidatura del PSC del Prat per a les municipals, encapçalada per Juan Pedro Pérez, actual Primer Tinent d’Alcalde a l’Ajuntament.

Els socialistes han presentat en societat l’equip que forma la seva llista pel 26M, “experiència, idees, il•lusió i valentia, en paraules de Pérez, un grup de dones i homes entusiastes i treballadors que combina joventut i experiència, que representa a tots els barris de la ciutat i a tots els sectors, i als que agraeixo la generositat i entusiasme amb que s’han sumat al projecte socialista”.

Amb el record molt present de la recent victòria del PSOE a l’ estat i, especialment, a la ciutat, el candidat socialista ha apel•lat a la solidesa que al projecte municipal, “Aquí estem, forts i llestos per governar aquesta ciutat, sense canviar de nom, de logo, de colors ni d’idees. Som els de sempre, els de vermell, els del puny i la rosa”.

L’acte també ha servit per presentar les propostes estrella del seu programa electoral de cara als comicis municipals. Un document que ha comptat amb les aportacions de persones a través de carpes al carrer, visites a entitats i col•lectius o visites individuals. Juan Pedro Pérez assegurava que “es tracta d’un document complet i ambiciós, que entenc com un contracte amb la ciutadania i que prioritza les polítiques d’habitatge, de dinamització econòmica i d’enfortiment de l’estat del benestar”.

Algunes de les propostes destacades van ser la creació d’habitatge de lloguer públic i assequible, impulsar el creixement de la ciutat a través del sector Seda-Paperera per fer front a la manca de sòl disponible, la modernització dels polígons i zones d’activitat econòmica, l’impuls de la Granja de la Ricarda com a espai de dinamització del teixit econòmic sota un model de gestió econòmicament sostenible, o la necessitat d’adaptar la ciutat al nou paradigma energètic i a les noves formes de mobilitat, entre d’altres.

L’independent Juan Carlos Moreno, número 3 de la candidatura, va apel•lar als principis, als valors i al joc net com a norma i forma de fer de l’equip socialista.

I finalment, la número 2 de la candidatura i actual Tinenta d’Alcalde, Marta Mayordomo, va destacar la importància de l’experiència per definir un model de ciutat seriós i responsable, remarcant que l’únic lideratge possible per a una ciutat com el Prat passava, “pel rigor, la visió estratègica i l’empenta de Juan Pedro Pérez.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article