Els Mossos resolen casos delictius a Castelldefels, Gavà, El Prat, Sant Boi i Viladecans

Societat.

L'arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.
L'arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de les comissaries de Gavà, Cerdanyola del Vallès i Sant Boi de Llobregat van resoldre sis robatoris amb força en domicilis de l'àrea metropolitana de Barcelona, concretament als municipis de Castelldefels, Montcada i Reixac, Sant Boi de Llobregat i Viladecans.

Durant el mes de febrer els investigadors van detectar quatre robatoris més a domicilis, en els municipis de Castelldefels, Sant Boi de Llobregat i Montcada i Reixac, atribuïbles al mateix individu.

En tots sis casos el modus operandi era el mateix: un únic autor del robatori, escalava la façana dels domicilis i forçava una finestra de la terrassa o del balcó, amb la intenció de sostreure joies i diners en efectiu.

Gràcies a les gestions d'investigació, el agents van aconseguir identificar el presumpte autor dels sis robatoris a domicilis de l'àrea metropolitana de Barcelona i, finalment, el 28 d'abril, la persona investigada, un home de nacionalitat xilena, de 21 anys i veí de Barcelona, va ser detingut a l'aeroport de Barcelona - El Prat, quan pretenia sortir del país i volar a cap el seu país d'origen.

En el moment de la seva detenció, l'home duia a sobre objectes que els agents encarregats de la investigació van relacionar amb un robatori en un altre domicili comès pocs dies abans a Viladecans, del qual no es tenia encara coneixement.

Els investigadors van comissar aquests objectes sostrets al detingut i ja han estat retornats al seu legítim propietari. Cal destacar que el detingut no tenia antecedents a l' estat espanyol però gràcies a les gestions internacionals realitzades amb la policia xilena, es va aconseguir identificar el lladre. El detingut disposava d'un ampli historial delictiu al seu país d'origen.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article