CATTorrelles es presenta amb la voluntat de revalidar l’ alcaldia “per defensar la singularitat del municipi menys urbanitzat del Baix Llobregat”

Política.

Una imatge del sopar de la presentació.
Una imatge del sopar de la presentació.

El passat divendres 10 de maig, va tenir lloc a l’Ateneu Torrellenc el sopar de presentació del programa electoral de CATtorrelles en un ambient festiu animat amb la música del grup de folk FAR.

La convocatòria va superar les previsions dels organitzadors i va deixar petita la Sala Gran de l’Ateneu Torrellenc on s’hi van aplegar més de 130 veïns i veïnes per escoltar el eixos programàtics amb els que la candidatura encapçalada per l’escriptor Ignasi Llorente i l’advocada Judith Roig aspiren a revalidar l’alcaldia que fins ara havia recaigut en Ferran Puig, i que ara tanca la llista de CATtorrelles.

El programa electoral té com a eixos bàsics la preservació de la singularitat d’un dels pobles menys urbanitzats del Baix Llobregat; la defensa del model de gestió agrària i forestal que és tret distintiu del municipi; la continuïtat en les polítiques mediambientals; la voluntat de posar els serveis socials al centre de totes les polítiques públiques i el compromís del sanejament de les finances d’un del municipis que més ha reduït els seu deute en els darrers vuit anys.

Gràcies a la gestió financera de les dues darreres legislatures, CATtorrelles va presentat algunes de les inversions que és possible realitzar després d’haver eixugat gran part del deute que hi havia l’any 2011.

La reforma integral de la Masia de Can Coll; la millora de la zona esportiva de Can Roig amb el tancament de la pista poliesportiva; la connexió amb Sant Vicenç dels Horts amb un carril bici; l’elaboració d’un Pla d’Habitatge 2020-2030 o la construcció d’un Centre de Dia per a gent gran, van ser algunes de les propostes més destacades. CATtorrelles actualment és la única agrupació d’electors amb veu pròpia a l’AMB i a la Diputació de Barcelona, fet que la renovada llista electoral aspira a mantenir.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article