ERC Sant Boi es presenta com “l’ única alternativa real d’ esquerres a 40 anys de govern socialista”

Política.

Els republicans van exposar els punts forts del seu programa electoral 2019 2023.
Els republicans van exposar els punts forts del seu programa electoral 2019 2023.

El programa republicà compta amb quatre grans eixos que van ser desgranats pels cinc primers integrants de la llista: Jordi Vilar, Andrea Martínez, Jaume Sans, Rosa Mur i Miquel Salip, candidat a l’alcaldia. A l'acte també hi va intervenir el Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies Chakir El Homrani.

L’acte va començar amb l’exposició de Jordi Vilar sobre l’eix programàtic de justícia social, que va fer especial referència a l’educació, la cultura i l’esport.

El regidor i actual número 3 de la candidatura Jaume Sans, va presentar l’eix de cohesió territorial i sostenibilitat en el qual s’inclouen propostes per a l’entorn urbà, l’entorn natural o la mobilitat.

El darrer dels eixos del programa és el de governança republicana i va ser exposat per la número 2 Rosa Mur. El candidat a l’alcaldia dels republicans, Miquel Salip, va tancar els parlaments per part de la candidatura santboiana destacant la fortalesa i el realisme del programa electoral que aspira a ser programa de govern.

L’habitatge, l’urbanisme responsable, la defensa del patrimoni o la voluntat de desencallar temes enquistats de la ciutat com la Caserna o les obres de la variant de la carretera C-245 no van faltar en la seva repassada.

Tampoc va voler oblidar la situació excepcional que viu el país “aquestes eleccions són de caràcter local, sí. Però mentre tinguem amics i companys a la presó i persones exiliades totes les eleccions seran excepcionals”.

Salip va presentar Esquerra com l’única alternativa real a 40 anys de govern socialista a la ciutat “la papereta d’Esquerra és la papereta del canvi, amb el millor equip, el millor programa i millors condicions que mai per dur-lo a terme. Només nosaltres estem en condicions de liderar el canvi que li cal a Sant Boi i fer que la ciutat vagi a més”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article