Bombers de Gavà, Martorell i Sant Boi van participar al “XV Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico”

Societat.

Bombers equip Regió Emergències Metropolitana Sud.
Bombers equip Regió Emergències Metropolitana Sud.

L’equip de la Regió d’Emergències Metropolitana Nord dels Bombers de la Generalitat participarà al World Rescue Challenge 2019, que se celebrarà del 12 al 15 de setembre a la Rochelle (França).

Els sis bombers integrants de l’equip són: Albert Santamaría, Jordi Vega, Jordi Puyol i Eric Riba (del parc de Terrassa); Pol Giró (del parc de Granollers), i Luis Miguel Muñoz (del parc de Sant Celoni).

Enguany participaran al campionat mundial gràcies al bon resultat aconseguit en el XV Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico, que va organitzar l’APRAT (Asociación Profesional de Rescate en Accidentes de Tráfico) a València la setmana passada.

Van obtenir la segona posició en la classificació general i en la categoria de comandament i sanitari, així com el tercer premi en la maniobra estàndard.

Per la seva part, l’equip de Rubí, format pels bombers: Dani Morales, Àlex Andrés, Eduard Jansana i David Morera (del parc de Rubí); Marc Otero (del parc de Sabadell) i Albert Jansà (del parc d’Amposta) es van classificar en la quarta posició de la general. Pel que fa a la seva participació el millor resultat el van obtenir en la categoria de maniobra ràpida aconseguint el tercer lloc.

La participació catalana per part dels Bombers de la Generalitat la va completar l’equip de la Regió d’Emergències Metropolitana Sud integrat pels bombers: Edgar Farran, Marià Aparici i Marc Prat (del parc de Martorell); Xavier Casas i David López (del parc de Gavà); Toni Soler (del parc de Sant Boi de Llobregat) i Carlos del Prado (del parc de Maçanet).

L’any 2017 l’equip de bombers del parc de Terrassa ja va participar al World Rescue Challenge, on va obtenir la tercera posició en la maniobra estàndard i la sisena en la classificació general.

De fet, els equips de rescat en accidents de trànsit dels Bombers de la Generalitat compten amb una àmplia trajectòria en competicions a nivell estatal i internacional.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article