Un camioner drogat sembra el pànic al Baix Llobregat

Societat.

Es dóna la circumstància que el conductor ja havia estat detingut pel mateix delicte el novembre de 2018.
Es dóna la circumstància que el conductor ja havia estat detingut pel mateix delicte el novembre de 2018.

Els fets van tenir lloc cap a les 19.40 hores quan els agents van rebre l’avís d’un accident de trànsit entre un turisme i un ciclomotor al carrer Laureà Miró, a l’altura del número 80, terme municipal d’Esplugues de Llobregat.

Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Esplugues de Llobregat van detenir, el dijous 16 de maig, un conductor de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí de l’Hospitalet de Llobregat, com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària, un delicte de conducció sota els efectes de drogues amb el resultat de d’un accident de trànsit amb una persona ferida greu i delictes de danys.

En arribar al lloc els mossos van rebre el testimoni del conductor d’un turisme que també havia estat víctima d’un xoc amb un camió gran tipus tràiler, el qual circulava per la carretera que comunica Esplugues de Llobregat amb Cornellà de Llobregat de forma temerària, sense respectar la senyalització existent a la via i col•lidint amb els turismes que trobava al seu pas.

Moments després, la patrulla de seguretat ciutadana va rebre avís de la sala de coordinació policial de la ubicació del camió tràiler a la veïna població de Cornellà de Llobregat, on havia col•lidit amb un altre vehicle.

En arribar al carrer Jacint Esteve i Fontanet de Cornellà de Llobregat la patrulla efectivament va trobar el camió que havia provocat un total de sis accidents de trànsit a la carretera Laureà Miró, en el trajecte entre Esplugues i Cornellà. El camió havia quedat aturat amb un altre conductor que també havia estat víctima de la conducció del camioner.

Els agents, davant de la conducta erràtica del conductor del camió, presumptament com a conseqüència del consum de substàncies estupefaents, van haver d’immobilitzar-lo al terra i evitar així que marxés del lloc, tal i com intentava.

En observar la simptomatologia que presentava el conductor del camió, van rebre el recolzament d’una dotació de trànsit que el va sotmetre a les proves de detecció de substàncies estupefaents i va donar positiu en el consum de cocaïna.

Donat el resultat de l’accident, amb una persona ferida i els greus motius pels quals es va considerar que s’havia produït, el conductor del turisme va quedar detingut, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article